Despre noi

  Suntem agentie de publicitate full-service care ofera clientilor sai servicii de creatie si productie publicitara la cele mai inalte standarde de calitate.
 
  Agentie de publicitate tip "magazin online", cu Cos de Cumparaturi si zona de Checkout cu un singur pas, un model de siguranta, transparenta si profesionalism in mediul online. Executam produse de tipografie in tiraje mici si medii la o calitate superioara si la preturi competitive, cu livrare rapida pe tot teritoriul Romaniei. Produsele noastre variaza de la Carti de Vizita , Magneti publicitari, Odorizante Auto Personalizati ,  fluturasi, pana la foi cu antet, afise, calendare , felicitari si carti postale etc.

  Ne desfasuram activitatea intr-o piata in care totul se intampla “pe repede inainte”. Pe noi ne motiveaza si ne incanta acest ritm, pentru ca ne place la nebunie sa putem crea, produce si implementa in timp scurt, gasind solutii pentru orice situatie neprevazuta.    Imaginatie avem din plin si, in plus, stim exact cu cine si cand sa vorbim, care sunt cei mai seriosi furnizori, unde putem sa producem si de unde putem sa importam orice obiect, unde personalizam si cum, de unde sa facem rost de tot ceea ce au nevoie clientii nostri.

Cui ne adresam?
Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice "afaceri mici" cat si consumatori mari, in principiu cei care au nevoie de produse de tipografie in tiraje mici si medii , la o calitate superioara si cei care doresc sa beneficieze de un sistem de comanda electronica, a unor astfel de produse.Datele noastre de identificare 

PRINT PUBLICITATE EQUIPMENT SRL
Registrul Comertului: J40/7311/2020, CIF: 42714935

Aleea BARAJUL LOTRU 11 Bucureşti, Sector 3
BANCA TRANSILVANIA
RO24BTRLRONCRT0557497801