Transport si retururi

a.    Beneficiarul trebuie sa aiba vârsta de minim 18 ani pentru a utiliza acest serviciu.
b.    Pentru a accesa și a utiliza Serviciile, Beneficiarul trebuie să se înregistreze pentru un cont pe Platforma Promoprint.ro ("Cont") furnizând numele lui legal complet, adresa curentă, numărul de telefon, o adresă de e-mail validă și orice alte informații indicate ca fiind necesare incheierii unui contract si procesarii comenzilor aferente contractului
c.    Persoana care semnează pentru acest serviciu va fi partea contractantă ("proprietarul contului") în sensul Termenilor și condițiilor  și va fi persoana autorizată să utilizeze Serviciul. Dacă persoana care se inscrie pentru acest serviciu actioneaza în numele angajatorului sau, angajatorul este titularul de cont si Persoana garanteaza că are autoritatea de a reprezenta angajatorul în conformitate cu Termenii și condițiile.
d.    In interesul legitim al desfasurarii contractului, PRINT PUBLICITATE EQUIPMENT SRL va utiliza adresa de email si numarul de telefon furnizate ca metoda principala de comunicare
e.    Beneficiarul este de acord ca utilizarea Platformei, inclusiv informațiile transmise sau stocate de către PRINT PUBLICITATE EQUIPMENT SRL, este guvernată de politica de confidențialitate a promoprint.ro  la adresa http://www.promoprint.ro/info/confidentialitate
f.    Beneficiarul este responsabil pentru păstrarea parolei securizate. promoprint.ro nu poate și nu va fi răspunzător pentru orice pierdere sau deteriorare din cauza esecului Beneficiarului de a păstra securitatea contului și a parolei.
g.    Beneficiarul este OPERATORUL de date personale pentru clientii magazinului pe care il opereaza si, prin folosirea Platformei, imputerniceste promoprint.ro sa prelucreze aceste date.  În Termenii și Condițiile și în Politica de Confidențialitate, facem referire la aceste date ca Date despre Clienți.
h.    Utilizarea platformei promoprint.ro înseamnă că Beneficiarul a angajat promoprint.ro ca IMPUTERNICIT pentru a efectua anumite activități de procesare în numele lui.
i.    Conform articolului 28 din GDPR, relația dintre operator și imputernicit trebuie să fie făcută în scris (formularul electronic este acceptabil în conformitate cu subsecțiunea (9) din același articol). Aici intră Termenii și condițiile noastre si Politica de confidențialitate. Aceste doua documente servesc drept contract de prelucrare a datelor puse la dispozite de Beneficiar, precizând instrucțiunile pe care acesta le transmite Furnizorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și stabilirea drepturilor și responsabilităților ambelor părți.